care&styling
Behind the scene
Raw Bohemia
Color
ed(you)cation
Social Wall

Smart Wash, Care & Styling

Innova is de smart keuze die jou helpt street style looks te creëren met geweldige haarkwaliteit, as easy as 1, 2, 3. Mix en match ons smart compact assortiment en bereik eindeloze mogelijkheden. Van shampoo tot styling zorgt de nieuwe Pixel technologie meteen voor een glanzende en levendige haarkleur en brengt het haar terug in de natuurlijke conditie. De gebruiksvriendelijke en innovatieve NFC technologie van de producten geeft de salons onmiddellijk inspiratie.

Over ons

Wij zijn #SimplySmarter. We maken de levens van onafhankelijke kappers makkelijker met online educatie, inspirerende tutorials voor must-have salon technieken en inspiratie, innovatieve product formules en een sensationeel nieuw kleurassortiment die een wereld vol creativiteit opent. Indola is, ten slotte, het eerste haar merk dat een volledig draagbare collectie rondom street style heeft ontwikkeld, welke 24/7 online beschikbaar is.

Raw Bohemia

Het warrige nonchalante undone haar is een grote comeback aan het maken. Naturel is het nieuwe perfect!

Smart color

Indola PCC, de betaalbare kleurlijn: minder opslagruimte staat hier gelijk aan meer kleur keuze. De Transformer technologie maakt demi-permanente kleuring mogelijk vanuit een permanente kleurbasis. Een geweldige kleur performance die aan alle behoeften van jouw salon voldoet. #SimplySmarter

ed(you)cation

Van de Straat naar de Salon – Klantvriendelijke, bereikbare looks, zeer draagbaar en natuurlijk 100% opnieuw te creëren.

Social Wall

Word geïnspireerd en deel uw creatieve looks op Instagram. Tag uw foto met #indola of #SimplySmarter om de Indola Wereld uw smart style te tonen!

Activ 80's
Raw Bohemia
New Gender
Modern Muse
Dark Sensuality
Activ 80's

Activ 80's

De bob style wordt nog krachtiger met een geometrische cut en een korte pony die nauwkeurig strak wordt gehouden. Deze style is ontzettend glanzend en glad. De haarkleur is levendig en reflecterend violet en bessen tinten gemixed met intense diepe tonen. In deze korte bob style is de haarlengte net boven de kaaklijn.


Creëer deze look
Raw Bohemia

Raw Bohemia

Het warrige nonchalante undone haar is een grote comeback aan het maken. Naturel is het nieuwe perfect!


Creëer deze look
New Gender

New Gender

De pixie wordt nog krachtiger aangezien deze op een enigszins onregelmatige manier gelaagd is met ruw geknipte punten en matte textuur. De krachtige pony is een kern element van deze look.


Creëer deze look
Modern Muse

Modern Muse

Lange krullen geïnspireerd door Karen Elson zijn trending in de komende jaren. De krullen zijn luchtig en volumineus maar nog steeds gedefinieerd.


Creëer deze look
Dark Sensuality

Dark Sensuality

Gladde en kostbaar uitziende textuur wordt achter het oor gekamd. De middenscheiding is het kernelement van deze look.


Creëer deze look
Meet the Indola Team

Our Team

#SimplySmarter

Ons getalenteerde en vooruitstrevende team van haarstylisten en kleurspecialisten begrijpen perfect trendy looks en creëren gloednieuwe stijlen geïnspireerd door bloggers en de nieuwste street style mode.


De kappers Bloggers

How to

Creëer de look

Indola-how to
how to

Onze Indola kappers laten jou zien hoe je hippe nieuwe looks kunt creëren met super smart producten en tips voor de technieken. Van gave kleur tutorials tot pakkende care en styling videos, een look creëren is nog nooit zo makkelijk geweest.


Meer te weten komen

ed(you)cation

alleen voor jou

edyoucation

Leer hoe je de iconische looks kunt creëren door gebruik te maken van smart education, inspirerende tutorials voor must-have salon technieken, innovatieve product formules en sensationele nieuwe kleuren die een nieuwe wereld vol creativiteit openen. #SimplySmarter


Beginnen