Laatste nieuws

Blijf connected. Krijg de nieuwste insights

Volg Indola nieuws om de nieuwste insights van onze wereld en familie mee te krijgen. Ontvang de beste tips van onze kappers, bekijk onze selectie van tutorials, ontdek de nieuwste looks en word bekend met Indola’s laatste innovaties.

img_slider_otc

Smart Care, Wash & Style

As easy as 1, 2, 3

Innova is de smartest keuze om street style looks te recreëren met geweldige haarkwaliteit, as easy as 1,2,3. Mix en match ons smart compact assortiment en bereik eindeloze service mogelijkheden. Van shampoo tot styling, de nieuwe Pixel technologie zorgt voor directe kleurglans en virgin-like haarkwaliteit. De gebruiksvriendelijke en innovatieve NFC technologie op de producten brengt directe inspiratie naar de salons.


img_teaser_streetstyles2017

Street Style Collection 2017

Geïnspireerd door authentiek, echt haar.

Ontdek meer over de volledig draagbare collectie, geïnspireerd door authentiek, echt haar. Street style heeft tegenwoordig net zo een grote invloed als de klassieke catwalk shows.


Ontdek meer
img_teaser_mustafa_icon2

Mustafa Yanaz

Stylist @mustafayanaz

Zijn eindeloze toewijding aan het slijpen van zijn ambacht heeft ervoor gezorgd dat hij al drie jaar op rij de titel van ‘Duitse Kapper van het Jaar’ titel weet te behalen.


Ontdek meer
img_teaser_niki_icon3

Niki Nguyen

Colourist @TheNiksters

Haar groeiende profiel heeft haar geholpen om een team samen te stellen die, zoals zij zegt, haar inspireert om harder te werken, grenzen te doorbreken en fantastisch werk te creëren.


Ontdek meer
img_teaser_jessie_icon4

Jessie Bush

We The People

Jessie Bush is een weerklank van onze nieuwe missie als we een volgende slimme stap richting de digitale wereld nemen, om echte street style direct naar het leven van onze volgers te brengen.


Ontdek meer
img_teaser_zina_icon5

Zina Charkoplia

FASHIONVIBE

Voor haar is stylish zijn niet alleen een hobby, het is een levensstijl. Niet een om af te schrikken van ongewone patronen, opvallende style combinaties, en de hard-to-tackle trends van het seizoen.


Ontdek meer
img_teaser_ppcrelaunch_transformer

Nieuwe Inodla PCC Relaunch met een nieuwe hero

Color Transformer

Indola’s s’werelds eerste Color Transformer zal je helpen om bijna alle PCC tinten te transformeren in Demi-Permanente gelijken. Een oneindigheid aan kleurservices met een minder grote voorraad van tinten.


Ontdek meer
edyoucation

ed(you)cation

Ontdek hoe je looks kunt creëren door gebruik te maken van de laatste producten en technieken.

Ons doel is om JOU in de focus te zetten van alles wat wij doen en we begrijpen volledig dat je wilt leren op jouw voorwaarden, waar je wilt, wanneer je wilt en als je wilt, 24/7, het is aan jou. Wij zeggen: #SimplySmarter


Ontdek meer
img_teaser_howto_icon8

How-to

How to get the look

Onze Indola kappers laten je zien hoe je looks kunt creëren met slimme producten en technieken. Van coole kleur tutorials tot pakkende care en styling video’s, de look creëren is nog nooit makkelijker geweest.


Ontdek meer