#indolaselected

img_header

Maak kennis met #indolaselected - ons eerste internationale influencer team! Vier getalenteerde kappers uit Nederland (Randy), Rusland (Denis), Spanje (Raquel) en het Verendigd Koninkrijk (Lynndy) zullen ondergedompeld worden in de Indola wereld en onze innovatieve producten. Meegaand met onze visie van de INDOLA Street Style Collection zullen onze influencers  hun draai geven aan trends, ed(You)cation en fashion gerelateerde topics tijdens het creëren van onze #SimplySmarter looks. #indolaselected teamleden zullen directe toegang hebben tot Indola experts en zullen trainingen krijgen over het opzetten van hun digital brand met als doel hun kennis en expertise te verbreden terwijl ze prachtige content creëren voor Indola fans.  

img_influencer

Maak kennis met onze ambassadors

Samenwerkend met het #indolaselected team zijn onze Global Ambassadors Andy Smith & Paddy McDougall. Andy en Paddy zullen dienen als mentoren voor het team, en advies/tips geven over het recreëren van de #StreetStyleCollection looks en samenwerken over het implementeren van nieuwe must-have trends.

blogger_big_paddy
blogger_mobile_paddy1

Paddy

Colourist

Paddy verdeelt zijn tijd tussen het salon leven in Glasgow bij de multi-award winnende Rainbow Room International en het reizen naar de mooiste mode steden. Hij heeft gewerkt met de legendarische Duffy, maar heeft ook de styling, coupes & kleuringen verzorgd voor merken, zoals Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.


blogger_big_andy
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stylist

Andy leidt zijn team met een passie voor vorm en structuur om spraakmakende stijlen voor iedere klant te creëren. Zijn werk wordt gepubliceerd in iconische tijdschriften zoals Vogue en dit maakt hem tot vaste deelnemer bij fashion weeks over de gehele wereld.


Street Style Collection Hype-Evenement

Het schitterende #indolaselected team kreeg de mogelijkheid om elkaar nogmaals te ontmoeten tijdens het 'Street Style Collection Hype Event' in Hamburg. Het twee-daagse evenement startte met een social media sessie ‘Digital in the context of hairdressing’ door Aliona Davey (blogger/hairdresser uit Londen). Vervolgens zijn ze aan de slag gegaan met de nieuwste Indola SSC Spring en Summer Looks  samen met hun mentors Andy en Paddy. Het team was hier erg enthousiast over omdat ze hun eigen interpretaties aan de nieuwste collectie konden geven. Ze hadden de modellen zelf gekozen, dit maakte het plaatje nog completer. De modellen waren lokale bloggers uit hetzelfde land als de hairdressers en waren ook uitgenodigd naar Hamburg. Als kers op de taart werd de dag afgesloten met een fotoshoot door een professionele fotograaf waarvan de eindresultaten gebruikt zullen worden voor prachtige content. De tweede dag hebben ze een Pre-Production-Meeting voor de volgende Street Style Collection shoot bijgewoond en werd de dag beëindigd met een Creative Workshop over ‘branding in the digital age’ door Anouk Jans (Digital Agency verantwoordelijke uit Hamburg).

img_bts01


img_bts02


img_bts03


img_bts05_1x


img_bts04_1x