ed(you)cation

alleen voor jou

Leer hoe je de iconische looks kunt creëren door gebruik te maken van smart education, inspirerende tutorials voor must-have salon technieken, innovatieve product formules en sensationele nieuwe kleuren die een nieuwe wereld vol creativiteit openen. #SimplySmarter

Indola edyoucation

Weet je nog hoe het voelde toen je voor het eerst het haar van een klant knipte? Zeer waarschijnlijk was het spannend, maar tegelijkertijd een beetje van “Oh nee, wat als het haar van de klant er straks uitziet alsof het geknipt is door Edward Scissorhands”.

Maar na afloop was het gevoel van trots en opgetogenheid dat je erin geslaagd was het tot een goed einde te brengen fantastisch.

Nu, een aantal jaren verder, heeft jouw carrière als kapper zich ontwikkeld en wil je of een all-round kennis van elk aspect van het kappersvak hebben of wil je een specialist in knippen of kleuren worden.

Welke route je ook kiest, de constante gedurende jouw gehele carrière als kapper is ..

Tromgeroffel – EDUCATIE.

Zonder jouw bereidheid en toewijding om nieuwe coupes, haarkleuren en haarstijlen te willen leren, kun je nooit groeien om jouw echte potentieel volledig te realiseren.

Bij Indola vinden wij dat leren informatief en fun moet zijn, geen vaktaal en geen blah-blah is wat wij educatie noemen:

Ed(you)cation

Ons doel is om JOU in de focus te zetten van alles wat wij doen en we begrijpen volledig dat je wilt leren op jouw voorwaarden, waar je wilt, wanneer je wilt en als je wilt, 24/7, het is aan jou. Wij zeggen:

#SimplySmarter

Benefit

explore more

benefit_small1

Leer nieuwe vaardigheden

Van de Straat naar de Salon – Klantvriendelijke, bereikbare looks, zeer draagbaar en natuurlijk 100% opnieuw te creëren.


benefit_small2

Ontdek creativiteit

Wij hebben het allemaal erg druk en daarom bieden wij 24/7 online ondersteuning waardoor je geïnformeerd wordt en kunt leren in je eigen tempo en op een moment dat het jou schikt.


benefit_small3

Verbreed uw ervaring

No nonsense en makkelijk te volgen “how-to” tutorials. Gemaakt door kappers voor kappers. Vergroot je kennis met onze online step by steps en educatiematerialen.