Doe mee aan onze

#getcolorblasted Challenge!

#getcolorblasted door onze nieuwe #colorblaster toning conditioners met 8 filter-proof tinten te gebruiken. Post jouw foto op Instagram met de hashtags #getcolorblasted en #SimplySmarter en wie weet win jij een trip naar de Autumn/Winter Indola fotoshoot!

#getcolorblasted en win…

img_contest

… een trip naar de volgende Indola Autumn/Winter #streetstylecollection shoot!

Heb jij jouw perfecte #colorblaster tint gevonden? Fantastisch, volg nu de onderstaande stappen om onze #getcolorblasted challenge* te winnen en maak kans om op onze internationale social wall te komen!           

Iedereen, niet alleen kappers, kan meedoen aan de #getcolorblasted challenge. Upload een foto op Instagram waarop je één van onze #colorblaster tinten gebruikt hebt met de hashtag #getcolorblasted en #SimplySmarter.  

In aanmerking komende inzendingen worden beoordeeld door onze twee juryleden die de winnaars selecteren op basis van creativiteit en ambacht. Twee geselecteerde winnaars, een kapper en een klant, gaan op reis naar de volgende Autumn/Winter #streetstylecollection fotoshoot voor een exclusieve ervaring achter de schermen!  

 

* Raadpleeg de algemene voorwaarden en de privacybeleid voor de #getcolorblasted challenge.

Doe mee & Win

img_step01

#1 Deel jouw foto

Post jouw foto op Instagram met de volgende hashtags: #getcolorblasted en #SimplySmarter


img_step02

#2 Krijg stemmen

Onze professionele jury, bestaande uit Aliona & Denis, beoordelen alle inzendingen.


img_step03

#3 Win

De eerste twee plaatsen krijgen de kans om bij de volgende Indola Autumn/Winter #streetstylecollection shoot te zijn!


Meet the Jury

img_jury

Aliona Davy is een blogger die geinspireerd wordt door kappers en woont in Londen. Ze is helemaal in haar element als ze bezig is met de laatste street styles en vooral ook haar. Haar passie voor creativiteit zorgde ervoor dat ze een zeer succesvole Instagram-pagina heeft opgezet, waar ze regelmatig haar stylinginzichten deelt.

Denis Shefel is een colorist uit Rusland. Door zijn toewijding aan Indola en de wereld van kleur moesten we hem wel vragen als een Indola-ambassadeur voor Rusland. Bekijk zijn Instagram-pagina om zijn prachtige kleurencreaties te zien.

  • Colorblaster01_Thumbnail01
  • Colorblaster07_Thumbnail01
  • Colorblaster03_Thumbnail01
ColorblasterOverview

De nieuwe #colorblaster

De nieuwe Indola #colorblaster verzorgende kleurconditioners bieden 3 types transformatie:

1 - Pastel tot intensieve toning

2 - Directe kleuropfrissing

3 - Directe neutralisatie

#colorblaster zorgt ervoor dat je jezelf kun uiten door simpelweg conditioner te gebruiken. Dus waarom zou je wachten, kies jouw favoriete kleur: Clarendon (blauw), Juno (neutraliserend), Mayfair (rood), Willow (roze), Valencia (mint-groen), Lark (zilvergrijs), Crema (goud-blond) or Sierra (chocolade bruin). 

Do you want to buy this product? Contact now
Share this page

How to use the #colorblaster

img_howto01

Stap 1:

Controleer de kleurhoogte. Hoe lichter het haar, hoe beter de resultaten zullen zijn als je #colorblaster pasteltinten gebruikt. Gebruik nu Shampoo zoals je normaal doet.


img_howto02

Stap 2:

Breng 1 van de 8 tinten aan op handdoekdroog haar. Laat #colorblaster 2 tot 10 minuten inwerken voordat je het uitspoelt. Don't be afraid to express yourself!


img_howto03

Stap 3:

Spoel het haar grondig uit zoals bij een normale conditioner. Iedere applicatie heeft een houdbaarheid tot 10 wasbeurten, afhankelijk van de haarkwaliteit en basiskleur.