Street Style Collection 2017

Geïnspireerd door authentiek, echt haar.

Ontdek meer over de volledig draagbare collectie, geïnspireerd door authentiek, echt haar. Street style heeft tegenwoordig net zo een grote invloed als de klassieke catwalk shows.

teaser_lb_actice80

Active 80's

Oversized activewear met een 80’s draai – dat is waar deze trend om draait aangezien het een nieuwe generatie van athletische mode viert. #SimplySmarter


Ontdek meer
teaser_lb_rawbohemia1

Raw Bohemia

Het warrige nonchalante undone haar is een grote comeback aan het maken. Naturel is het nieuwe perfect! #SimplySmarter


Ontdek meer
teaser_lb_newgender

New Gender

De grens tussen mannen- en vrouwenkleding wordt steeds waziger.


Ontdek meer
teaser_lb_modernmuse

Modern Muse

Met inspiratie vanuit de Renaissance, beaamt deze trend weelderigheid met lange, vloeiende jurken.


Ontdek meer
teaser_lb_darksensuality

Dark Sensuality

Mystieke invloeden komen naar voren met lange kleding gemaakt van pluche fluweel en luxueuze zijde welke reflecteren als een soort schild.


Ontdek meer
hairdresser_big_mobile_niki

Niki

Indola Colorist

Wonend in Californië doorbreekt opkomend Instagram ster en kleurspecialist Niki “@theniksters” grenzen in creativiteit. Doordat haar profiel steeds populairder wordt, helpt dit haar team te groeien, hetgeen haar weer inspireert.


hairdresser_big_mobile_mustafa

Mustafa

Indola Stylist

Aangezien hij zijn jeugd in de salon van zijn moeder doorbracht, is het geen verrassing dat Mustafa een toonaangevende session stylist werd in New York. Zijn niet aflatende toewijding bracht hem drie opeenvolgende jaren de tital “German Hairdresser of the Year”.


blogger_mobile_zina

Zina

Indola Blogger

“Soms weet ik gewoon wat de trend zal worden – het is alsof ik het kan ruiken – en ik wil zo’n trend absoluut volgen. Mijn Instagram is als mijn spiegel, het wordt zorgvuldig beheerd, samengebundeld door draden die met elkaar in verbinding staan.”