Summer Looks

Houd het deze zomer simpel met deze retake van de klassieke bob. Pure Basics viert de beschaafde look van normcore in een trend die er ingetogen uitziet, maar eigenlijk echt opvalt. Sheer Botanics geeft een vrouwelijk gevoel aan een trend die pure pasteltinten toevoegd aan lang haar. Combineer pure bloemprinten met punked-up details om de romantische zomer look compleet te maken

summer_purebasic_key_L

Pure Basics

- Glazed Lob

Laat een ingetogen urban vibe zien met deze evolutie van een klassieke Lob. Een undercut geeft veel beweging dus je hoeft het haar alleen een intens glanzende finish te geven om de rijke bruintinten te laten zien.


Laat meer zien
summer_purebasic_key_M
summer_purebasic_key_S
summer_purebasic_var_L
summer_purebasic_var_S

Pure Basics

- Folded Texture

It's all in the details. Geef de eenvoudige urban look een street edge met een gesculptuurde finish. Nonchalant heeft er nog nooit cooler uit gezien.


Laat meer zien
summer_purebasic_var_M
summer_sheerbotanics_key_L

Sheer Botanics

- Lived-in Texture

Door pure pasteltinten in een getextureerde coupe te combineren krijgt deze lang haar look eindeloze styling mogelijkheden. Onthul de pastelkleurige effecten en gemakkelijke beweging met levendige textuur.


Laat meer zien
summer_sheerbotanic_key_M
summer_sheerbotanics_key_S
summer_sheerbotanics_var_L
summer_sheerbotanics_var_S

Sheer Botanics

- Twisted Braids

Maak een fashion statement en ga voor een coole, ontspannen street look en geef deze pure vrouwelijke coupe gemakkelijke DIY getwiste vlechten.


Laat meer zien
summer_sheerbotanics_var_M
summer_purebasic_var_L
summer_purebasic_var_S

Pure Basics

- Folded Texture

It’s all in the details. Give the urban simplicity a street edge with an easy folded texture shape. Effortless has never looked cooler.


Get the look
summer_purebasic_var_M