Meet the Indola Team

Color and styling

Ons getalenteerde en vooruitstrevende team van haarstylisten en kleurspecialisten begrijpen perfect trendy looks en creëren gloednieuwe stijlen geïnspireerd door bloggers en de nieuwste street style mode. #SimplySmarter.

Hairdresser Chanel
Chanel
hairdresser_big_mobile_chanel

Chanel

Colorist

Chanel’s aangeboren begrip voor kleur en handelsmerk in finesse heeft haar op de sneltoets van internationale celebrities, stijliconen en top modellenbureaus gezet. Eén van de hoogtepunten in haar carrière tot nu toe was werken met Louis Vuitton, met prachtige editorials en internationale fashion weeks.


Lees meer
Hairdresser Niki
file
hairdresser_big_mobile_niki

Niki

Colorist

Niki is een jonge en opkomende creatieve kleurspecialist uit San José in het zonnige Californië. Veel inspiratie haalt zij uit Instagram en zij kijkt constant uit naar accounts die voor haar een bron van creativiteit zijn. Zij houdt ervan de regels van kleur te doorbreken en is nooit bang om te experimenteren, nieuwe dingen te proberen, meer creatieve vrijheid te gebruiken en haar grenzen te overschrijden! Of zoals zij zelf zegt: “Wees jezelf – wie je ook die dag bent ...”


Lees meer
Hairdresser Andy
file
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stylist

Andy leidt zijn team met een passie voor vorm en structuur om spraakmakende stijlen voor iedere klant te creëren. Zijn werk wordt gepubliceerd in iconische tijdschriften zoals Vogue en maakt hem tot vaste deelnemer bij fashion weeks over de gehele wereld.


Lees meer
Hairdresser Mustafa
Mustafa
hairdresser_big_mobile_mustafa

Mustafa

Stylist

Aangezien hij zijn jeugd in de salon van zijn moeder doorbracht, is het geen verrassing dat Mustafa een toonaangevende session stylist werd. Zijn niet aflatende toewijding bracht hem drie opeenvolgende jaren de titel “German Hairdresser of the Year”. Als jonge en opkomende session stylist in New York werkt hij nu bij modeshows en fotoshoots over de gehele wereld. Hij creëert, geïnspireerd door street styles en modetrends, een breed aanbod van stijlen voor urban en mode bewuste mensen.


Lees meer