Laatste nieuws

Blijf connected. Krijg de nieuwste insights

Volg Indola nieuws om de nieuwste insights van onze wereld en familie mee te krijgen. Ontvang de beste tips van onze kappers, bekijk onze selectie van tutorials, ontdek de nieuwste looks en word bekend met Indolaâ s laatste innovaties.

SSC_Overview_880x800

New seasons, new trends

Nieuwste Lente Trends

De lente is aangebroken, dus laat jullie inspireren door de nieuwste Lente trends! Herontdek de Normcore trend, die eind jaren '90 en begin 2000 helemaal in was. Normcore is moeiteloos cool en combineert comfort met weloverwogen esthetiek.


PCC_Overview_880x800

New Cool Hues Collection

Onze nieuwste trendy permanente tinten (PCC)

Ontdek onze nieuwste tinten die uw kleurenaanbod voor brunettes een aanzienlijke boost zullen geven. Geïnspireerd door natuurlijke, koele aardetinten & de behoefte om terug te keren naar onze roots, introduceert de Cool Hues Collectie een palet van koele bruine tinten met een twist, om de dimensie van het haar perfect te benadrukken.


SalonTool_Overview_880x800

Smart Salon Tools

Framar x INDOLA Power Painter

De nieuwste aanwinst in het Indola Salon Tools assortiment is een samenwerking met FRAMAR. Deze fantastische verfkwast zorgt voor een perfecte kleurovergang bij het aanbrengen van lightener of kleur. Power Paint jouw weg naar prachtige salonvriendelijke looks met de Power Painter.


ActNow_Overview_880x800

ACT NOW!

For yourself and the planet

Omdat we niet alleen om onszelf geven maar ook om het milieu, hebben we een duurzaam care & styling assortiment van hoge kwaliteit ontwikkeld dat het beste naar voren brengt. Omdat jij en jouw planeet iets gemeen hebben - jullie zijn uniek. ACT NOW! Because you matter.


BlockbusterTechnique_Overview_880x800

Blockbuster Technique

Layering

Deze techniek is gebaseerd op het principe van het opstapelen van lagen complementaire of contrasterende kleuren. Afhankelijk van de breedte en plaatsing van de lagen zal er een veelvoud van effecten ontstaan. Deze techniek draait om het creëren van lagen met contrasterende of complementaire kleuren van verschillende dieptes en tonen om dimensie en nadruk toe te voegen. De layering techniek is gemaakt om aanpasbaar te zijn voor het creëren van een multidimensionale kleuren.


img_slider_otc

Smart Care, Wash & Style

As easy as 1, 2, 3

Innova is de smartest keuze om street style looks te recreëren met geweldige haarkwaliteit, as easy as 1,2,3. Mix en match ons smart compact assortiment en bereik eindeloze service mogelijkheden. Van shampoo tot styling, de nieuwe Pixel technologie zorgt voor directe kleurglans en virgin-like haarkwaliteit. De gebruiksvriendelijke en innovatieve NFC technologie op de producten brengt directe inspiratie naar de salons.


Ontdek meer
edyoucation_teaser1

ed(you)cation

Ontdek hoe je looks kunt creëren door gebruik te maken van de laatste producten en technieken.

Ons doel is om JOU in de focus te zetten van alles wat wij doen en we begrijpen volledig dat je wilt leren op jouw voorwaarden, waar je wilt, wanneer je wilt en als je wilt, 24/7, het is aan jou. Wij zeggen: #SimplySmarter


Ontdek meer