Laatste nieuws

Blijf connected. Krijg de nieuwste insights

Volg Indola nieuws om de nieuwste insights van onze wereld en familie mee te krijgen. Ontvang de beste tips van onze kappers, bekijk onze selectie van tutorials, ontdek de nieuwste looks en word bekend met Indola' s laatste innovaties.

Summer_Drop_2022_Overview_880x800

Summer drop 2022!

The Blonde Statement, The Short Honey Splash and The Subtle Edge

De zomer is aangebroken en dat brengt heldere en positieve energie met zich mee die je humeur een echte boost zal geven! Om je humeur nog meer op te krikken, hebben we drie nieuwe looks die de sfeer in je salon zullen opvrolijken en je klanten plezier doen.


New_Blonde_Expert_Overview_880x800

Nieuw Blonde Expert Care

Blonde Expert Care

Onze NIEUWE Blonde Expert Care is de perfecte aanvulling op de Blonde Expert Colour lijn en zorgt voor volledige verzorging voor professionele blonde resultaten! De Hair Bond Technology+*, die in alle formules is geïntegreerd, helpt bij het opbouwen van nieuwe haarverbindingen, wat zorgt voor een sterkere, veerkrachtigere haarstructuur en een gezond ogend uiterlijk. Maak het jouw go-to keuze voor een zorgeloos blond onderhoud thuis of in de salon! *uitgezonderd InstaCool Spray


New_SSC_Drop_Overview_880x800

Nieuwe SSC Spring Drop is vrijgegeven

The French Bob & The 70s Copper Shag

De lente is hier en het is eindelijk tijd om de batterijen op te laden en de creativiteit te stimuleren. In dit magische seizoen debuteren onze twee nieuwe looks - The French Bob en The 70s Copper Shag - als oppeppende mood-boosters en fleuren de sfeer op met hun nostalgische vakantiesfeer. Spoel terug naar retro en laat de vintage tinten samensmelten met de multi-dimensionale haarkleur van tijdloos bruin en bereid je voor om versteld te staan als aardbei koper een eigentijdse en elegante twist geeft aan de street style looks.


New_Blockbuster_Technique_Overview_880x800

Nieuwe blockbuster techniek

#draping

Boost brunette lokken met een mix van tinten die zacht in elkaar overvloeien om het haar diepte & textuur te geven. Deze techniek kan gepersonaliseerd worden, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Zachte secties kunnen worden gebruikt voor een subtiel en egaal resultaat, als alternatief geven gedurfdere secties een meer opvallend resultaat. In de lente zorgen de plaatsingen in colour cascading voor een op maat gemaakt, individueel resultaat waardoor de kleur er echt uitspringt.