SSC Spring looks 2020

Terwijl de bloemen beginnen te bloeien, nemen wij een duik in de oceaan ter inspiratie van onze lente looks Under The Sea en Stand Out Camo. Ontdek jouw innerlijke zeemeermin voor onze Under the Sea look. In deze trend wordt gebruik gemaakt van ruches en plooien in zachte organza en prachtige parelmoer stoffen die helemaal aansluiten bij het oceaan leven. Stand Out Camo richt zich niet op de militaire look, maar juist op een vernieuwende kleurrijke interpretatie van de camouflage print. Deze make-over zorgt ervoor dat je nooit opgaat in de achtergrond.

spring_UnderTheSea_L
spring_UnderTheSea_S

Under The Sea

Blocking kleurtechniek

Drijf weg met de nieuwe lente trend geïnspireerd door de oceaan met ruches en plooien in zachte organza. Belangrijke accesoires zijn witte schelpen en parels en de turquoise pailletten zorgen voor de illusie van schubben. Zachte blauwtinten, groentinten, lichte zandtinten en rozetinten zijn essentieel in deze trend. Vermijd opvallende zwarte items, omdat deze te overheersend zullen zijn. Deze look draait om het omarmen van nieuwe wereldbeelden en jeudige opstand. Bij de blocking kleurtechniek wordt gebruik gemaakt van diep bruine contrasttinten om zo extra dimensie te creëren.


Laat meer zien
spring_UnderTheSea_M
spring_StandOut_Male_L
spring_StandOutCamo_Male_S

Stand Out Camo Man

Blocking kleurtechniek

Niet opvallen zal deze lente niet lukken, want opvallende camouflage prints zijn de nieuwe trend. De camouflage prints zijn vernieuwd en modderige bruin- en groentinten hebben plaats gemaakt voor opvallende kleuren. De Street Style trend Stand Out Camo richt zich niet op de militaire look, maar juist op een vernieuwende kleurrijke interpretatie van de camouflage print. Deze make-over zorgt ervoor dat je nooit opgaat in de achtergrond. Ga tegen de stroom in en blijf jeugdig met een rebelse, matte look die zorgt voor een mannelijk gevoel.


Laat meer zien
spring_StandOutCamo_Male_M
spring_StandOut_Female_L
spring_StandOutCamo_Female_S

Stand Out Camo Vrouw

Blocking kleurtechniek

Niet opvallen zal deze lente niet lukken, want opvallende camouflage prints zijn de nieuwe trend. Camoflage prints zijn weer helemaal trendy. Vroeger werd deze print voornamelijk gedragen door mannen, maar nu heeft de camouflage print een make-over ondergaan met vrouwlijke accenten die passen bij de glamoureuze smaak van de street style elite. De Street Style trend Stand Out Camo richt zich niet op de militaire look, maar juist op een vernieuwende kleurrijke interpretatie van de camouflage print. Een korte pittig kapsel met een jeugdige twist en speelse lengte gecombineerd met multidimensionale pasteltinten die helemaal passen bij de lente.


Laat meer zien
spring_StandOutCamo_Female_M

Get the

Indola Magazine