SSC Lente 2021 – Feeling Normcore

De lente is eindelijk terug! De zon schijnt weer, en het voelt goed. Wat een perfect moment om naar buiten te gaan en de wereld je prachtige nieuwe haar te laten zien. Dit seizoen verkennen onze looks de normcore trend, het essentiële back to basic! Voornamelijk geassocieerd met de periode tussen eind jaren '90 en begin 2000. Waar grunge en pop, casual en elegant elkaar ontmoeten en haar een canvas werd waarmee je je ten volle kon uitdrukken.

Look1_HighContrastBob_L

The High Contrast Bob

Bij deze look combineerden we een grafische vorm die de klassieke jaren '90 bob oproept, terwijl de speelse kortere lengte en de opvallende pony, de look een eigentijds gevoel geven.


Laat meer zien
Look1_HighContrastBob_S
Look2_EffortlessBlonde_L

The Effortless blonde

Geïnspireerd door de jaren '90 serie "Beverly Hills 90210", een effortless blonde look naar ieders wens. Highlights in lang blond haar worden hergedefiniëerd met een modern silhouet en een klassiek gelaagde vorm.


Laat meer zien
Look2_EffortlessBlonde_S
Look3_AshBrown_L

The Ash Brown

We herinterpreteren de "chunky highlights" voor deze look en moderniseren ze met een gloednieuw askleurig palet. Blijf trouw aan de rebelse roots van deze look met een warrige textuur en een zachte pony voor een moderne, mooie vibe.


Laat meer zien
Look3_AshBrown_S

Get the

Indola Magazine