SSC Summer looks 2020

Het is zomer en ons Creatieve Team heeft de nieuwe trends Kooky Crafts en Cut That Out looks gecreërd. Een Colourmelting techniek werd gebruikt om het haar in beide looks perfect te blenden, prachtige blondtinten voor Kooky Crafts en een overgang van licht naar donker voor Cut That Out. Het mode aspect bij Kooky Crafts combineerd plooien met op maat gemaakte verfijning en unieke silhouetten. Bij Cut That Out draait alles om aanpassende kledij met ontbrekende stukken stof om je beste asseccoire te showen - je huid.

summer_KookyCrafts_L
summer_KookyCrafts_S

Colourmelting bij

Kooky Crafts

De Colourmelting techniek die is gebruikt in deze look varieert tussen balayage en ombré,omdat de kleuren perfect overgaan van aanzet tot punten, zonder lijnen te creëren. Dit zorgt voor de perfecte balans tussen lichte en natuurlijke blonde tinten voor de zomer. De mode bij deze trend wordt tastbaar. Handgemaakte stoffen geven een eerlijke touch aan de kleding en zijn een traktatie voor de zintuigen. De extra aandacht voor details maakt deze trend zo anders dan anderen. Plooien zijn weer terug en versterken een ambachtelijke vibe wanneer het gecombineerd wordt met touw riemen en schelp knopen.


Laat meer zien
summer_KookyCrafts_M
summer_CutThatOut_L
summer_CutThatOut_S

Colourmelting Featured In

Cut That Out

Deze look brengt kleuren laten samensmelten naar een nieuw niveau. We gaan van een licht aanzet naar donkere punten met een perfecte kleurovergang. De toevoeging van warme kopertinten zijn een gedurfde en uitgesproken manier om levendigheid en beweging te creëren. De kleding is aanpassend met ontbrekende stukken die eruit zijn geknipt om je beste asseccoire te showen - je huid. Voor een look die de jaren 90 uitstraalt met wit, zwart, grijs en zandtinten. Een minimalistisch resultaat met een maximaal effect.


Laat meer zien
summer_CutThatOut_M

Get the

Indola Magazine