SSC A/W 22

Laten we onze Nomad Cultures-reis voortzetten met de winterdrop van onze A/W 22 Street Style-collectie. De winter brengt nostalgische herinneringen aan reizen met zich mee. Waar landen en culturen elkaar inspireren, het vieren van lokale tradities in een zeer moderne en kosmopolitische manier, die onze collectie haarkleuren en styling beïnvloeden.

The Ar­ti­san Craft

Deze multidimensionele klassieke blonde look komt tot leven met verschillende tinten pastelblond. Ontdek de subtiele stylingvariaties van de Artisan Craft gecreëerd door een mix van textuur, kleine vlechtjes en een grove vissengraatvlecht. De warme en gezellige geruite rok samen met chique laarzen geven pit aan de look.

The Artisan Craft Look 2
The Artisan Craft Look 1

The Rus­ty Tex­tu­re ​

Een genderneutraal kapsel die in twee lagen is geknipt en gestyled met natuurlijke onderbrekende golven. De creatieve plaatsing en toepassing van verschillende koper- en roodtinten ondersteunen de textuur van deze gevederde rusty look.

The Rusty Texture Look 2
The Rusty Texture Look 1

De Disruptive Red

Ontdek hoe het balayage-effect van deze rode halflange knipbeurt uit de vrije hand dit kapsel tot een perfecte look voor de herfst maakt. De platte bovenkant van het hoofd en de kroes textuur eromheen creëren een ontwrichtende nomadenlook.

De Feathered Pixie

Deze jeugdige, energieke, zeer korte coupe past perfect bij een nomadenlevensstijl. De bijgesneden pony en de sterk gebroken randen voegen speelse details toe aan de look.

Get the

Indola Magazine

 

Read more