SSC S/S 23

We introduceren een Ode aan de Kleur. Want wij ademen kleur, net als jij. En onze kleurenreis brengt ons van naturel, commerciële tinten naar gewaagde, extravagante statements! 

Kleur is hoe we communiceren, hoe we onze community verbinden. Kleuren weerspiegelen onze houding en gedrag, en dat is precies hoe we een emotionele band willen opbouwen met alle echte kleurenliefhebbers. 

Wij geloven in de kracht van kleur. Hoe je een statement maakt met je kleurkeuze. Hoe je jezelf durft uit te drukken. 

Kleur heeft geen specifieke taal, het is communicatie over landen, culturen, generaties, geslachten heen. 

We spelen met kleuren in harmonie of kleuren in contrast. 

Durf je met ons mee te doen? 

Dazzling Expression

Deze look combineert geschiedenis en moderniteit en combineert een gedurfd hedendaags kapsel met een oude modetrend - jeans. Net als de chique Hollywood-cowboy, de werkende vrouw uit de jaren 50 en de biker die op zijn Harley rijdt. Dazzling expression is dit alles in één, en combineert mannelijke inspiratie met een sterke vrouwelijke smaak. De haarkleur benadrukt deze dualiteit met het krachtige geel & groen contrast.

Graceful Brown

Een ode aan chocoladetinten en kort haar. De lokken vallen nonchalant naar achteren om het haar authentiek te doen ogen.  Sophistication verschijnt als een tweede gedachte, wanneer je ogen over de verfijnde weerspiegeling van het kapsel laat glijden. De combinatie van bruintinten en groene kleur brengt de rust van de natuur. De Graceful brown verbindt slim casual en elegantie door strandmode te mengen met kimonostijl. 

Joyful Refinement

De Joyful refinement laat zien dat kleur een universele taal is die alle generaties aanspreekt. Het mengt de symbolen van optimisme en fantasie, zowel in de mode als in het haar. Ceremonie en kracht zijn voelbaar in de lange zwarte jurk en de grijze tinten. Toch wordt het natuurlijke grijs verfijnd met subtiele lavendeltinten. Groen staat voor hoop, geluk en creativiteit. De futuristische blauwe kleur zonnebril biedt een gevoel van escapisme. Het toont meer dan ooit aan hoe gemakkelijk de generaties in de modewereld samensmelten. Waarschijnlijk het beste icoon van de "Grey Pride".

Ruby Perfection

De combinatie oranje-roze van de Ruby perfection brengt ons op een aangename manier terug naar de jaren 2000 en de Juicy Couture. Destijds was het de meest trendy kleurencocktail. De ronding van het kapsel contrasteert met de rechte snit van het colbert. Alle items mengen zich op een warme wijze om dit icoon te laten stralen. De Ruby Perfection deelt de uitstraling met kleuren en viert emotionele pluraliteit. Dat is waar Ode aan de Kleur over gaat.

Daring Lines

De Daring lines inspireert tot rust en sereniteit met een subtiele uitstraling. De korte coupe van de ene kant contrasteert met de lange coupe van de andere kant. Het lange en glanzende karakter van het haar doet denken aan een gewoon kapsel, terwijl de korte coupe het een bijzonder karakter geeft.  In dezelfde gedachtegang brengen de matte tinten evenwicht, terwijl de witte kleur en de rechte coupe van de broek de gemoederen verzachten. De groene tinten van het haar versterken de natuurlijke elegantie van de look, en de top zorgt voor een ontspannend effect dat zich vermengt met de huid. 

MEER INSPIRATIE OPDOEN

Lees ons lookboek