Skip to Content

Het #indolaselected team

Paddy McDougall

Paddy heeft recent de welbekende It GUY award in ontvangst genomen. Deze award, gegeven door het invloedrijke creatieve HEAD magazine, is voor de mannelijke stylist onder de 30 jaar die uitblinkt in alle gebieden van het kappersvak. Dit was de kers op de taart voor Paddy die al wordt gezien als een groot opkomend talent in de haarindustrie.

Wanneer hij niet aan het werk is in het welbekende Rainbow Room Salon in Glasgow spendeert hij zijn tijd aan reizen naar de mooiste mode steden. Hij heeft gewerkt met de legendarische Duffy, maar heeft ook de styling, coupes & kleur verzorgd voor merken zoals Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.

Street Style is voor hem altijd belangrijk geweest en hij is van mening dat ''het altijd interessanter is om te zien wat mensen op straat dragen dan wat er cool uitziet op de catwalk.''

Paddy is een grote fan van onze nieuwste lente trends - Folk Touch en Civil Society - maar als hij moet kiezen tussen beide trends, dan zou hij voor Folk Touch kiezen. ''Ik hou enorm van de textuur die we hebben gecreëerd door de coupe, kleur en styling. Het is mooi, cool en moeiteloos tegelijkertijd." Paddy is niet naast zijn schoenen gaan lopen door alle lof die hij krijgt, maar is altijd trots als mensen, zoals de wereldberoemde session stylist Nick Irwin, zeggen, “Paddy is één van die unieke talenten die zeer zeldenzaam zijn in deze industrie.”