Skip to Content

Brand Value

 

Bij Indola zijn we er trots op een professioneel haarmerk te zijn, geïnspireerd door het echte leven en echte mensen. Wij richten ons op alle relevante zaken die je als kapper nodig hebt, niets meer - het leveren van geweldige prestaties in een compact en intuïtief assortiment dat je in staat stelt om meer diensten te leveren met minder producten.

 

Wij zetten onze knowhow en creativiteit in om jou altijd te inspireren met de streetstyle looks van morgen, gecreëerd door onze kleurexperts. Echt, authentiek, commercieel, draagbaar - ons street style DNA zal alle klanten in jouw salon aanspreken, van 17 tot 70! Onze Street Style Collection wordt twee keer per jaar uitgebracht voor meer seizoensrelevantie en aangevuld met een reeks educatieve video's en seminars om je kennis te laten maken met onze nieuwe services. 

Wij vertalen kennis in vaardigheden en veranderen onze partners in kleurmeesters. Wij begeleiden je offline en online met een holistisch opleidingsaanbod om je te helpen groeien. Wij stemmen het onderwijs af op jouw behoeften door het te verdelen in fundamentele, creatieve en inspirerende trainingen. Ons doel is om jouw partner te zijn, jouw oplossing voor uitdagingen en jouw bron van inspiratie. Wij geloven dat educatie de basis legt voor succes - en wij staan 24/7 aan jouw zijde!

Wij staan aan jouw zijde om je bedrijf te laten groeien. Kleur is de kern van je inkomsten, daarom hebben we money-making kleurdiensten en topkwaliteit materialen ontwikkeld om je klantenkring te vergroten en je bedrijf te promoten. 

You need to accept cookies to play this video