Skip to Content

SSC A/W 23

De reis van kleur gaat verder met onze nieuwste collectie - de herfst-wintereditie van het Jaar van de Kleur.

Nu we het nieuwe seizoen binnenstappen, brengen we je een frisse kijk op de Ode to Colour. De levendige tinten en gedurfde statements die onze lente/zomercollectie kenmerkten, krijgen nu een nieuw leven en passen zich aan aan de koele herfstwind en de ijzige omarming van de winter.

Met deze nieuwe aanpak willen we je inspireren met een reeks kleurrijke ideeën waarvan je het hele jaar door kunt genieten. Dus kom met ons mee en omarm de Street Style Collection herfst-wintercollectie van 2023.

PEACH GRADATION

De zomer heette Dazzling Expression; de winter is Peach Gradation. Ze veranderde van broek in rok, maar ze blijft de muze van jeans. Haar haar is het echte middelpunt, met abrikoostinten die hoop en een gevoel van durf symboliseren. Met haar korte en raadselachtige look nodigt ze je uit om haar te vergezellen op deze kleurrijke reis en een statement te maken met je eigen haarkleur en stijl.

BLUE INFINITY

Maak een gedurfd statement met The Blue Infinity - een gedurfde haarkleurkeuze die optimisme en creativiteit belichaamt. Deze look is de ultieme blikvanger en de must-have van dit seizoen. Dump de oude stereotypen van lang haar en omarm je individualiteit met dit onverschrokken kleurstatemen.

CANDY EDGE

Een zoete symfonie van kleuren. Stap in de spotlight met deze gedurfde, heldere en prachtige look. Geïnspireerd door de allesomvattende paarse trend, toont de Candy Edge een betoverende lavendeltint die in het middelpunt van de belangstelling staat. Het digitale lavendel van het haar herinnert ons er ook aan hoe virtueel onze planeet is geworden. Deze look weerspiegelt onze samenleving met een subtiele sexy touch.

EARTHY TEXTURE

De Earthy Texture brengt de rebelse energie van de jaren 90 terug met zijn op streetwear geïnspireerde stijl. De wilde krullen, die doen denken aan iconische muzikanten uit die tijd, worden in balans gehouden door de harmonieuze mix van koperen en krachtige gele tinten. Maak je klaar om de grungelook te rocken met dit kapsel dat een bruisende sfeer uitstraalt.

Krijg meer

Inspiratie