Ed(you)cation voor jou!

Edutainment op z'n best met onze Newsflash.

 • BLONDING CRAFT: Modern Placements

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Wens je soms dat je je kleurbehandelingen kunt versnellen? Onze nieuwe freehand techniek is perfect voor INDOLA coloristen die een transformatie look willen creëren en tijd willen besparen! De trend van de freehand balayage wordt ook in 2020 verder gezet. Ontdek hoe het perfectioneren van je kleurplaatsing de servicetijd zal halveren en waardoor nog meer tijd rest voor klanten die selfies willen maken in de salon... De schoonheid van dual applicatie. Nu kan je een prachtig root blending effect creëren in twee eenvoudige stappen: Start eerst met creatieve freehand painting met de Blonde Expert. Je kan variëren in dikte van je verdelingen, ruimte tussen de verdelingen en de plaatsing van je techniek om verschillende effecten te creëren aan de hand van de wens van je klant. Als je klant een wat lichtere look wilt, werk je simpelweg horizontaal naar boven toe of voor een iets meer diffussed look, kun je de verdeling eerst tegenkammen. Als de haren geföhnd zijn, zal je klant versteld staan dat er geen blonde strepen te zien zijn, maar een mooie blending na de smudge met een toning service.Vervolgens, de smudge. Het is tijd om je fantasie te gebruiken en het resultaat van je klant te personaliseren. Ofwel kun je de aanzet wat groter maken voor een meer lived-in balayage look of creëer geen aanzet en werk je met horizontale verdelingen.Blond specialist en #indolaselected creatief team member, Denis Shefel (@shefeldenis), kiest de PPC tint in combinatie met de 4% (13vol) developer en voegt daarna de Color Transformer toe met een mengverhouding van 1:1:0,5 om de smudge techniek toe te passen. Color Transformer transformeert de PPC tinten naar een demi-permanent kleurresultaat om de harde lijnen te voorkomen en mooi te blenden. Het is een heel eenvoudige manier om deze dual applicatie toe te passen. Visueel je toner controleren is erg belangrijk, maar je kan natuurlijk altijd vertrouwen op een perfecte kleur match en een mooie glans. Bekijk de tutorial en raadpleeg onze stapgewijze handleiding hieronder voor een visuele referentie. Met deze eenvoudige tijdbesparende technieken kun je jouw kleurbusiness een boost geven. 

  test
  " Gebruik maken van een demi-permanente kleur om het haar te tonen na een freehand balayage service is mijn go-to techniek. Het zorg ervoor dat de kleur levendig en glanzend blijft tot de volgende afspraak."
 • BLONDE BEAUTY: Contour Lights

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Leuk! Levendig! Gedurfd! Laat de contour lights voor zich spreken... We weten dat je ervan houdt om je klanten te laten kennismaken met de nieuwste trends. Deze lente geven we extra aandacht aan een retro klassieker, prachtige blonde contouren, maar met een frisse en dramatische twist!Een nieuw decennium vraagt om een nieuwe look. We starten dit jaar met een moderne versie van face-framing highlights uit de jaren 90. De trend is nog populairder dan vroeger en je klanten zullen meteen weg zijn van de veelzijdigheid en impact!Van Ginger Spice tot Beyoncé - the secret behind the stripes! Al sinds Ginger Spice het podium opkwam, hebben vrouwen haar face-framing blonde lokken geassocieërd met moeiteloos zelfvertouwen en het doorzettingsvermogen om het leven ten volle te beleven. Nu biedt face-framing een manier om opnieuw girl power uit te stralen voor de nieuwe generatie. Dit straalt een strek imago uit over de innerlijke kracht, karakter en uitbundigheid. Terwijl balayage het beeld was van subtiliteit, zorgt face-framing voor sterke impact. Geen wonder dat deze stijl heel snel populair is geworden bij Amerikaanse beroemdheden die hun eigen regels maken, inclusief Beyoncé. 

  test
  " Ik hou ervan om de blondines wat meer pit te geven door middel van roze nuances. Pas je technieken aan met een trendy nuance en zorg voor een nieuwe variatie op de traditionele highlight service."
 • How-To: Kleur schitterend pastel blond haar

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Het is tijd voor onze nieuwe maandelijkse Newsflash. Deze keer presenteert ons nieuwe #indolaselected lid Mile ons een verfijnde mooie Balayage look met pastelkleuren. Laat je inspireren door deze highlighting techniek.Kom meer te weten over deze techniek, in deze 

  test
  Mile Kumurov INDOLA #indolaselected member
 • How-To: Money Piece - Nauwkeurig Oplichten en Perfect Tonen

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  De Money Piece is een blijvertje, en dat is geen verrassing na de enorme populariteit op social media afgelopen jaar!In deze editie van Newsflash, laat Global Ambassador Paddy McDougall ons zijn visie van deze trendy kleurplaatsing zien, met gebruik van onze nieuwe Blonde Expert Lightener en Pastel assortiment om die superlichte money piece met hoog contrast te creëren.Zoals weergegeven in de step-by-step, is precisie bij het toepassen van de lightener essentieel. Een goede verzadiging van het product en een fijne verdelingen zorgen voor een perfecte oplichting van het haar. Uiteraard is het gebruik van folies belangrijk om ervoor te zorgen dat je de gewenste toonhoogte bereikt - en om vlekken te vermijden op de overige secties van het haar! De actieve bestanddelen van de Blonde Expert Hair-Bond Technologie dringen diep in de haarvezel en creëren een beschermende laag rondom de natuurlijke haarbruggen om ze te beschermen tegen breuk, met een geweldige haarkwaliteit als resultaat. Tot slot is een toningservice met Blonde Expert Pastels een must om de look compleet te maken! Paddy heeft het haar getoned met zijn gewenste Pastel tint om dit prachtige kleurresultaat te bekomen. Het product kan worden toegepast op handdoekdroog of droog haar en wordt visueel gecontroleerd voor het beste resultaat.Deze service is een uitstekende manier om een opvallende accent aan de kleur van je klant toe te voegen zonder de verplichting om hun volledige look te veranderen - je vindt de volledige step-by-step 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador
 • How-To: Maak een op beroemdheden geïnspireerde bubble ponytail met ACT NOW!

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Tijd voor een nieuwe aflevering van onze maandelijkse Newsflash! Deze keer inspireert Andy ons met een moderne versie van een bubble ponytail met behulp van de nieuwe ACT NOW! stylingproducten. Je kunt meer te weten komen over deze techniek, samen met de video 

  test
  Andy Smith INDOLA Global Amabassador
 • CUTTING 101: Lagen Accentueren & Moderne Texturen

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Hoeveel van jouw klanten willen graag meer veelzijdigheid, volume en textuur? Voeg daar de complexiteit van fijn haar of meer lengte aan toe en het wordt een ontmoedigende taak om dit te bereiken. Maar gelukkig zijn we hier om de generatie INDOLA-stylisten te helpen om vertrouwen te winnen in het beheersen van moderne kniptechnieken. Maak van fijn iets fantastischFijn haar brengt veel uitdagingen met zich mee, maar de hoop is niet verloren! Met veel plezier, delen we een kniptechniek met jullie die de dichtheid van de basislijn maximaliseert en het risico op dunnere zijpartijen vermindert. Nu kan je jouw klanten met fijn haar te verrassen door ze de lagen en de textuur te bieden waar ze naar verlangen. De sleutel tot succes is het gebruik van twee verschillende elevaties...Ga laag ter hoogte van de partijBegin ter hoogte van de achterpartij waar meer haar dichtheid is. Neem de eerste sectie (1CM) van de kruin tot in de nekpartij, gebruik een lage elevatie (90 graden horizontaal) en positioneer je vingers lichtjes diagonaal. Dit zorgt ervoor dat de lengte bovenaan wat korter is en de zwaarte weggehaald wordt. Werk CM per CM verder, per een overprojectie naar de vorige secties, met een verplaatsende gidslijn. Stop met deze techniek ter hoogte van de oren, waar het haar van richting verandert!Ga hoog ter hoogte van de zijpartijen Er is minder haardichtheid ter hoogte van de contouren. Om de volheid binnen deze sectie te behouden, waar de haarlijn van richting verandert, schakelen we over naar een verticale elevatie van 90 graden. Dit voelt de eerste keer misschien wat ongemakkelijk aan, maar het resultaat is de moeite waard! Gebruik een gidslijn uit de vorige sectie. Gebruik een veel sterkere diagonale hoek met je vingers en laat het haar uit de vorige sectie eruit vallen. Werk sectie per sectie verder en overprojecteer naar achteren naarmate je dichter bij de contouren komt. Luxueuze lange lagen.Lang haar is een look voor alle leeftijden. De Superbowl-halftime show van dit jaar werd gedomineerd door twee wereldwijde iconen waarbij de lange lagen volume en beweging op het podium brachten. Dus, wat is het geheim achter de gelaagde looks van J.Lo en Shakira?Lagen biedt klanten de kans om lengte en veelzijdigheid te behouden en tegelijkertijd zwaarte en gewicht te verwijderen. Blonde specialist en #indolaselected creatief teamlid, Denis Shefel (@shefeldenis), houdt ervan om een flatterende lange pony te combineren met lange lagen, startend ter hoogte van de kaaklijn. Hij droogt de haren met een ronde borstel en werkt het af met een krultang (2CM). Hij werkt de krullen zachtjes verder af met zijn vingers. Klanten houden van de beweging die deze verfijnde vorm met zich meebrengt. Zelfs degenen die niet bereid of in staat zijn om veel tijd aan hun haar te besteden, kunnen deze look thuis nabootsen en genieten van body en textuur tussen salonbezoeken door! 

  test
  "Föhn het haar altijd en verfijn de coupe nog een keer. Zo kan je precies zien waar de laatste hand aan gelegd moet worden en bekom je een perfect resultaat."
 • Creëer dimensionele ribbons met Color Transformer

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Jouw Augustus Newsflash is gearriveerd! In deze editie demonstreert Ambassador Paddy McDougall hoe je strategisch geplaatste ribbons kan tonen met een modetint en de INDOLA Color Transformer.Gewaagde tinten kunnen met deze slimme tip getransformeerd worden om een dimensionele kleur te creëren:Selecteer nauwkeurige ribbons in de bovenste sectie en licht de haren op met Rapid Blonde+ Bleach Powder. Vervolgens kun je tonen met de door jou gekozen INDOLA Permanent Caring Color Red & Fashion tint en Color Transformer.Je kan voor deze service een breed scala van onze tinten gebruiken, het enige limiet is jouw creativiteit! 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador
 • NIEUWE ED(YOU)CATION voor 2021

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Om 2020 goed af te sluiten en het begin van een nieuw jaar te vieren, hebben we een nieuw Ed(you)cation programma en een nieuwe Seminar Brochure gecreëerd om je welkom te heten in de wereld van Ed(you)cation in 2021! We willen je ondersteunen. We willen je de tools geven die je nodig hebt om onbevreesd te zijn in je vak. Kennis is macht, en jouw kracht zit in je vermogen om je klanten te helpen bij het vinden van hun ware identiteit. We willen jou vieren, onze creatieve kracht. Maak deel uit van onze Generation INDOLA en start jouw Ed(you)cation avontuur vandaag! Ons nieuwe concept voor 2021 bevat niet alleen live face tot face seminars, maar ook een volledige 360° educatieve ervaring. Inclusief online educatie en een maandelijks aanbod van gloednieuwe tutorials, met dank aan onze Nieuwsflits segmenten. We zijn allemaal anders en hebben niet allemaal dezelfde leerbehoeften. Daarom hebben we een modulair Ed(yu)cation systeem gecreëerd. Alle seminars zijn op maat gemaakt naar jouw behoeften dankzij onze Ed(you)cators die het perfecte educatie pakket voor jou samenstellen. Dit omvat zowel onze fundamentele als creatieve educatie, met als rode lijn onze Street Style Looks. Dit is educatie voor een nieuwe generatie. Ed(you)cation bevat: * Fundamentele Ed(you)cation - om de essentiele onderwerpen aan bod te laten komen, zoals de introductie van Generation INDOLA, een seminar waarin je kennis maakt met INDOLA en ons productassortiment. Daarnaast kun je je verdiepen in de kleurwereld met Color Seminar. * Creatieve Ed(you)cation - verbeter je vaardigheden en laat je creativiteit spreken. Ons Get Street Wise seminar wordt elk kwartaal vernieuwd met de nieuwste looks, services en Blockbuster technieken van onze Street Style Collecties. * Digitale Ed(you)cation - de digiwereld is een geweldige tool om je educatie uit te breiden in je eigen tijd. In 2021 zorgen wij voor digitale content, tot jouw beschikking wanneer je maar wilt. Elke maand lanceren we een Nieuwsflits artikel waarin we een salon techniek van begin tot eind voor je uitstippelen. Elke editie bevat een stap-voor-stap tutorial, visuele content en een expert tip van een van onze collaborateurs. Ook onze nieuwe Street Style Collecties komen aan bod, met volledige stap-voor-stap instructies en video tutorials. *Social Media World - in 2021 zullen wij via ons instagram kanaal educatieve content blijven delen, inclusief onze #smarttips en de volledige ed(you)cational IGTV sessies - #unitedwecreate. Onze Hero Seminars in 2021 zijn: * The Blonding Handbook - Blond is altijd een uitdaging, maar het is ook een manier om jezelf op de kaart te zetten. Leer hoe je een fantastische in-salon blondervaring creërt voor je klant. Van simpele highlight technieken tot complexe correcties, dit seminar zal je ondersteunen om prachtig blond te creëren, elke keer opnieuw. * Update & Upskill – ontdek de nieuwste innovaties van INDOLA. Dit is HET seminar om je INDOLA kennis up to date te houden en te ontdekken hoe je je salon services verder kunt uitbreiden. U bent officieel uitgenodigd voor onze ed(you)cation revolutie voor 2021! Wacht niet langer en bekijk de volledige Digital Seminar Brochure 

 • How-To: Colour Melting

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Februari is aangebroken en dus ook onze Newsflash! In deze sessie legt Paddy uit hoe je een perfecte colour melt creëert - het egaal laten overvloeien van een basiskleur in highlights met behulp van onze Color Transformer.Je vindt meer informatie over deze techniek, samen met de video 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador
 • Ontdek alles over onze NIEUWE Lente looks met onze mini masterclass Ed(you)cation op IGTV!

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  "Deze maand verdiepen we ons in de #layering techniek met onze Global Ambassador, Paddy McDougall! De #layering techniek uit onze Street Style Collectie is een veelzijdige manier om voor elke klant een uniek kleurverhaal te creëren, zoals Paddy heeft gedaan voor onze drie Lente looks. Elke video geeft de look in detail weer en demonstreert verschillende manieren om de techniek en/of het kleurenpallet aan te passen aan de individualiteit van je klant. Bij de High Contrast Bob maken we gebruik van extreem contrasterende tinten, die worden opgestapeld voor een full-on statement effect in de pony. De techniek is veel zachter bij de Effortless Blonde, waardoor een prachtige combinatie ontstaat van zand en neutrale tonen op een lichte basis, voor een 'sun-kissed' effect. Ten slotte gebruikt Paddy voor de Ash Brown grotere secties en tinten met verschillende kleurdieptes om een extremer contrast te creëren. Bekijk alle masterclasses van onze Ambassadors op onze IGTV - je kan deze terugvinden op onze Ed(you)cation pagina, of door simpelweg hier te klikken." 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador
 • How-To: Statement Colour Placement

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Begin het nieuwe jaar met een statement! Deze maand laat Abbey ons zien hoe je met Rapid Blonde en Colorblaster een sterke kleurplaatsing creëert.Meer informatie over deze techniek vind je hier, samen met de video. 

  test
  Abbey Jarold INDOLA Global Amabassador
 • We are keeping it cool in the new Street Style Collection!

  SKP E-Shop INDOLA ACT NOW! Summer Campaign Mobile Landing 1536x1920 EN

  Watch as INDOLA Ambassador Paddy McDougall walks us through the creation of this #layering look for our spring Street Style Collection.In this video, we take you backstage during our collection shoot to take a closer look at how Paddy creates the cool Ash Brown look. Paddy´s inspiration comes from the contrasting hair palettes of the ’90s – as he maps out this look, he pays close attention to ensure the synergy is kept between Andy Smith’s haircut and his colour work.When it comes to designing a look for a client, consultation is key; the client’s features as well as their lifestyle play an important part in the creation. Taking these elements into consideration can really elevate your salon service and make sure that every client leaves the salon with a truly personalised look.For our model Samira, Paddy has chosen our new Permanent Caring Color Line Extension, encompassing the beautiful new Ash and Ash Chocolate shades. These beautiful shades work well on Samira´s darker hair colour and create a gorgeous tonal effect, with the darker colour palette coming closer to her face in the underlayer and the lightest shade cascading over the top section of her hair.Recreate Paddy’s look with the formula below:Lower SectionPermanent Caring Color 5.11 + INDOLA Cream Developer 6% -20 Vol. (1:1)Top SectionRoots: Permanent Caring Color 6.18 + INDOLA Cream Developer 6% -20 Vol. (1:1)Lengths: Permanent Caring Color 8.18 + 6.18 + INDOLA Cream Developer 9% -30 Vol. (1:1:2) 

  test
  Paddy McDougall INDOLA Global Amabassador