#indolaselected

Ontmoet onze #indolaselected squad! Zij worden in 2021 ondergedompeld in de INDOLA wereld terwijl ze hun draai geven aan de laatste Social Media #hairtrends. Prachtige blonde looks, kleurrijke pastels en handige #SmartTips zijn slechts een paar dingen om naar uit te kijken. Zorg ervoor dat je @shefeldenis, @hairbylynndy en @sita_zoroa volgt op Instagram voor het laatste nieuws en ed(you)cation updates van de squad. Je zult ook exclusieve content op Instagram zien via @indola!

Laatste Event

May 2021

Main Newsflash Image

Cotton Candy - Mei 2021

Onze #indolaselected squad kwam zowel in Hamburg als in Moskou samen en zorgde voor authentieke & realtime inspiratie. Deze keer gebruikten we #colorblaster en onze NIEUWE Indola Care & Style om unieke content te creëren en te delen - waarbij we de nieuwste technieken en verbluffende resultaten laten zien die we kunnen bereiken met Indola-producten. Zomertijd betekent kleuren en we willen het volledige potentieel van #colorblaster gebruiken om in te spelen op het verlangen van onze klanten naar een kleurrijke en creatieve look. Dit werd aangevuld met prachtige stijlen dankzij de nieuwe Indola Care & Style-lijn. We wezen Sita de rol van de 'Creative Colour Expert' toe die centraal stond tijdens dit evenement!

February 2021

Main Newsflash Image

Blonde Marathon - Februari 2021

#indolaselected is terug met de influencer squad die authentieke & real time inspiratie biedt! We trapten het programma van dit jaar af met een online digitaal event om ook tijdens Covid samen te komen en content te creëren. Met de Blonde Marathon speelden we in op de opkomende blonde kleurtrends en technieken. We hebben Denis de rol van "Blonde Expert" toebedeeld die centraal stond tijdens dit event. Mis het niet! Check onze social media content van het event! We hebben ook de UGC campagne afgetrapt met content die rechtstreeks door onze squadleden is gemaakt om jullie - onze community - aan te moedigen jouw blonde look te creëren en een #BlondeExpert te worden.

February 2020

Main Newsflash Image

Laatste Event

Dit event kan omschreven worden in 1 woord, FUN. De leuke activiteiten werden georganiseerd voor het internationale influencer team: een one-on-one educatieve sessie door onze ambassadeur Andy Smith en Irene, een begeleide tour van ons Reserach & Development afdeling, en met als kers op de taart hun eigen interpretatie van de prachtige Street Style Collection Spring en Summer trends, gevolgd door een street style fotoshoot in Drilling, Hamburg. Lynndy en Sita hebben hun visie gecreërd van de Stand Out Camo aan de hand van de blockbuster techniek colourblocking, terwijl Denis zijn colourmelting vaardigheden liet zien met een prachtige blend voor de Cut That Out look.

Archive

  • 2021
    • May
    • February
  • 2020
    • February

Nieuwe Influencer

Selected_Denis

Denis

Lynndy Rolfe is een award winnende kapster, session stylist en Britse Master Barber van Northampton, UK. Ze is bekend in de industrie voor haar positiviteit, hard werkende houding en vastberadenheid. Lynndy is een van de opkomende toonbeelden in de industrie, terwijl ze een passie ontwikkeld voor educatie.


Selected_Lynndy

Lynndy

Lynndy Rolfe is een award winnende kapster, session stylist en Britse Master Barber van Northampton, UK. Ze is bekend in de industrie voor haar positiviteit, hard werkende houding en vastberadenheid. Lynndy is een van de opkomende toonbeelden in de industrie, terwijl ze een passie ontwikkeld voor educatie.


Selected_Sita

Sita

Met een ervaring van 20 jaar in de kappersbranche heeft Irene deelgenomen aan meerdere projecten, van films, TV en editorials tot fashion catwalks en technische trainingen. Bovendien is ze een ervaren colorist met een fantastische aanwezigheid op Instagram, waar ze haar creaties en expertise weergeeft.