#indolaselected

img_header

Maak kennis met #indolaselected - ons eerste internationale influencer team! Vier getalenteerde kappers uit Nederland (Randy), Rusland (Denis), Spanje (Raquel) en het Verendigd Koninkrijk (Lynndy) zullen ondergedompeld worden in de Indola wereld en onze innovatieve producten. Meegaand met onze visie van de INDOLA Street Style Collection zullen onze influencers  hun draai geven aan trends, ed(You)cation en fashion gerelateerde topics tijdens het creëren van onze #SimplySmarter looks. #indolaselected teamleden zullen directe toegang hebben tot Indola experts en zullen trainingen krijgen over het opzetten van hun digital brand met als doel hun kennis en expertise te verbreden terwijl ze prachtige content creëren voor Indola fans.  

img_influencer

Maak kennis met onze ambassadors

Samenwerkend met het #indolaselected team zijn onze Global Ambassadors Andy Smith & Paddy McDougall. Andy en Paddy zullen dienen als mentoren voor het team, en advies/tips geven over het recreëren van de #StreetStyleCollection looks en samenwerken over het implementeren van nieuwe must-have trends.

blogger_big_paddy
blogger_mobile_paddy1

Paddy

Colourist

Paddy verdeelt zijn tijd tussen het salon leven in Glasgow bij de multi-award winnende Rainbow Room International en het reizen naar de mooiste mode steden. Hij heeft gewerkt met de legendarische Duffy, maar heeft ook de styling, coupes & kleuringen verzorgd voor merken, zoals Saint Laurent, Louis Vuitton, Rick Owens & Marni.


blogger_big_andy
hairdresser_big_mobile_andy

Andy

Stylist

Andy leidt zijn team met een passie voor vorm en structuur om spraakmakende stijlen voor iedere klant te creëren. Zijn werk wordt gepubliceerd in iconische tijdschriften zoals Vogue en dit maakt hem tot vaste deelnemer bij fashion weeks over de gehele wereld.


#indolaselected Street Style Evenement in Berlijn

Ons getalenteerde #indolaselected team ging voor hun laatste meeting de straat op en pakte twee dagen groots uit in Berlijn! De eerste dag stond in het teken van het omarmen van de street style sfeer van de stad door een aantal bekende trendy gebieden te bezoeken en inspiratie op te doen voor toekomstige haarcreaties. Als klap op de vuurpijl kreeg het team een vast budget en een paar uur om te winkelen voor de perfecte street style look om de looks van hun blogger haarmodellen af te maken. Voor dag twee verhuisde het team naar de funky 'Double Studio' in Kreuzberg. Hier gebruikte het team de inspiratie van de vorige dag om opvallende kapsels te creëren en zo de gekochte outfits te benadrukken. Toen de magie in de salon klaar was, gingen ze de straat op voor een outdoor fashion shoot. Met creaties zoals Scandinavisch Blond en Iced Jam, zijn er veel geweldige creaties gecreëerd tijdens het #indolaselect event in Berlijn. Bekijk het snel zelf!

file


file


file


file


file


file