SSC Spring Looks 2022

De lente is hier en het is eindelijk tijd om de batterijen op te laden en de creativiteit te stimuleren. In dit magische seizoen debuteren onze twee nieuwe looks - The French Bob en The 70s Copper Shag - als oppeppende mood-boosters en fleuren de sfeer op met hun nostalgische vakantiesfeer. Spoel terug naar retro en laat de vintage tinten samensmelten met de multi-dimensionale haarkleur van tijdloos bruin en bereid je voor om versteld te staan als aardbei koper een eigentijdse en elegante twist geven aan de street style looks.

Look1_TheFrenchBob_L

The French Bob

Asachtige tinten complimenteren het tijdloze bruin met een vintage ondertoon geïnspireerd op de klassieke Parijse kin-lengte coupe. Deze "woke up like this" coupe, kin-lengte haar met medium lange franje op maat gemaakt door korte graduatie aan de achterkant, voegt een vleugje moeiteloze Franse chicness toe.


Laat meer zien
Look1_TheFrenchBob_S
Look2_TheShag_L

The 70s Copper Shag

Verschillende rood- en kopertinten zijn in zachte kleurverlopen door het haar getrokken om de koperachtige glans te versterken en de look extra diepte en lichtheid te geven. Herleef de klassieke jaren '70 shag look met een eigentijdse twist dankzij de multidimensionale & geraffineerde haarkleur met wijde luchtige krullen en zware interne lagen.


Laat meer zien
Look2_TheShag_S

Get the

Indola Magazine