Skip to Content

XpressColor

Met een 3 x snellere verwerkingstijd, maakt XpressColor het gemakkelijk om snelle kleurservices in je dagelijkse routine te integreren en je omzet te verhogen terwijl je een perfecte dekking levert zonder afbreuk te doen aan de haarkwaliteit. Ontdek 21 prachtige natuurlijke en modieuze tinten.

Delivers high performance results
White hair coverage
Natural-looking result

Wilt u dit product kopen?

Snelle kleuring direct bij de terugspoeling - perfect voor uw mannelijke klanten. Neutraliseer ongewenste warmte en zorg voor prachtige natuurlijke kleurresultaten.

Kies de kleur zo dicht mogelijk bij de natuurlijke diepte van het haar, om de natuurlijke uitstraling te behouden en tijdens het verbergen een meer "onzichtbaar" resultaat te creëren.

Q: Is XpressColor harder voor mijn haar dan een standaard kleuring door de snelle verwerking?

A: Nee, XpressColor is niet harder dan een standaard kleuring maar zorgt voor een snellere verwerking door een speciale micro-pigment mix en keratine bouwstenen.

 

Q: Is XpressColor geschikt voor grijs haar dekking?

A: Ja! XpressColor levert een perfecte witte dekking

 

Q: Wat kunt u verwachten als de inwerktijd van 10 minuten wordt overschreden?

A: 10 minuten is perfect voor XpressColor diensten zoals wortel retoucheren / T-sectioneren / op korte gewassen (vrouw + man) / gedeeltelijke kleur ontwerpen. Als u de applicatie tijd van 10 minuten overschrijdt, kan het resultaat donkerder zijn