Skip to Content

SSC S/S 22

De zomer is hier en het is tijd om te stralen! Onze 3 zomer looks - The Blonde Statement, The Short Honey Splash en The Subtle Edge zorgen ervoor dat je klanten nieuwe stijlen zullen dragen die hoofden zullen doen omdraaien en het straatbeeld zullen opvrolijken. Ze zijn de perfecte aanvulling op de Spring drop door de vintage geïnspireerde looks in een frisse nieuwe richting te sturen.

The Blonde Statement​

Ontdek hoe deze blonde lokken pit geven aan een klassieke brunette. Een retro-geïnspireerde kleur met een glanzende, prachtige en rijke textuur. Dit is de perfecte vintage-geïnspireerde look voor een zomerse dag in de stad.

The Short Honey Splash​

Een op maat gemaakte asymmetrische coupe met een mix van gepolijste en lichte textuur geeft een moderne touch aan deze vintage-geïnspireerde look. Een subtiele overgang van vanilleblond naar slim geplaatste warmere honingtinten maakt van deze look een must-have voor de zomer.

The Subtle Edge​

Noch bruin, noch blond. Deze moderne textuur met vrije hand penseelstreken aan de voorkant en afgewerkte randen geeft een ruwe en coole look met een vleugje retro. De zacht geborstelde blonde gedeelten brengen de zonneschijn in deze stijl.

The French Bob

Asachtige tinten complimenteren het tijdloze bruin met een vintage ondertoon geïnspireerd op de klassieke Parijse kin-lengte coupe. Deze "woke up like this" coupe, kin-lengte haar met medium lange franje op maat gemaakt door korte graduatie aan de achterkant, voegt een vleugje moeiteloze Franse chicness toe.

The 70s Copper Shag

Verschillende rood- en kopertinten zijn in zachte kleurverlopen door het haar getrokken om de koperachtige glans te versterken en de look extra diepte en lichtheid te geven. Herleef de klassieke jaren '70 shag look met een eigentijdse twist dankzij de multidimensionale & geraffineerde haarkleur met wijde luchtige krullen en zware interne lagen.

Get the

Indola Magazine

 

Read more